Over mij

Liefde voor Bakken!

Bakken! Ik vind het heerlijk en ik krijg er eigenlijk nooit genoeg van. Ik geniet van de geur in huis, van het succes van een nieuw recept en van het samen proeven en eten. Het is meer dan een hobby; het hoort gewoon bij mij!

Winnaar

Heel Holland Bakt

Het was mijn oudste dochter die me het laatste zetje gaf om me aan te melden voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Ik had nooit gedacht dat ik ook echt geselecteerd zou worden uit de vele kandidaten die zich hadden ingeschreven, maar toch gebeurde het en na verschillende spannende voorrondes kreeg ik te horen dat ik één van de tien kandidaten zou zijn. Dat ik uiteindelijk ook nog zou gaan winnen had ik natuurlijk nooit durven dromen. Maar het gebeurde wel. Ik was zo ontzettend blij met de waardering die ik van de jury kreeg: “Annemarie was de beste allrounder die alle facetten van het bakken goed beheerst: techniek, smaak en afwerking”. Een beter compliment kon ik niet krijgen. Het was een fantastische ervaring die ik mijn leven lang niet meer zal vergeten.

Kansen

En met het winnen van Heel Holland Bakt vielen ook een aantal puzzelstukjes op hun plaats. Al een tijdje speelde ik met de gedachte om een eigen bedrijf te starten om bakworkshops en demonstraties te geven. Ik vind het erg leuk om mijn enthousiasme voor het bakken aan anderen over te brengen en mijn kennis hierover te delen. Dus dat ik juist nú mee mocht doen met Heel Holland Bakt en vervolgens ook nog won, zorgde ervoor dat mijn plannen in een stroomversnelling kwamen.

En nu:

En nu is het dus zover. Inmiddels geef ik verschillende bakworkshops en bakdemonstraties zowel in een workshopruimte in Den Haag als op locatie en ik vind het geweldig leuk om te doen! Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort. Ik zie er naar uit!

Annemarie